Szállítási információk


 

A Mágnesműhely Webáruház a megrendelt termék(ek)nek a szállító részére történő átadására az alábbi határidőket vállalja.

Banki átutalással vagy PayPal-on keresztül történő fizetés esetén:

Utánvételes fizetés esetén:

 


 

A megrendelt termék(ek)et a termék(ek) sértetlenségét óvó csomagolásban (pl.: papírdoboz, buborékfóliával bélelt boríték) adjuk át a fuvarozónak kiszállításra. A megrendelt termék(ek)et a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz.  A Mágnesműhely Webáruház a fuvarozónak történő átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a Magyar Posta Zrt. saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Kérjük, hogy átvételkor a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze! Sérülés észlelése esetén vetessenek fel jegyzőkönyvet és ne vegyék át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve a vásárlástól történő elállásra a termék sérülése okán csak akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt a Mágnesműhely Webáruház részére bemutatja.

Az elállás jogának érvényesíthetősége végett kérjük, hogy őrizze meg az átvételi elismervény Önnél maradó példányát, vagy kérjen a kézbesítőtől igazolást a küldemény átvételének időpontjáról. Amennyiben élni kíván az Általános Szerződési Feltételek menüpontban részletezett elállás jogával, úgy elállási nyilatkozatukhoz ezen igazolás másolatát is mellékelje.

Mágnesműhely © 2024
www.magnesmuhely.hu