Bemutatkozás


 

A hűtőmágnes, mint dekorációs eszköz, lassan minden háztartásban előfordul. Van úgy, hogy kéretlenül, reklámanyagként kerül hozzánk és sajnáljuk kidobni, de egy-egy utazásról mi magunk is szívesen hozunk magunkkal emléktárgyként néhány darabot. Újabban többféle "extrával" rendelkező hűtőmágneseket is kaphatunk (színváltós, fluoreszkáló, fényvisszaverő, stb.). Mégis gyakran előfordul, hogy a látszólag széles kínálat ellenére sem találni ízléses darabokat az ajándékboltok standjain, ezért kényszerűen lemondunk róluk.

A teljes mértékben magyar hátterű Mágnesműhely Webáruház ezen szeretne változtatni. Hiszen egy hűtőmágnes nem csak marketing eszköz vagy céltalan giccsparádé lehet, hanem esztétikus, esetenként ismereteinket bővítő dísztárgy is. A webáruházban ezért elsősorban Magyarország és a Kárpát-medence tájait, élővilágát és épített örökségét bemutató, letisztult kép- és formavilágú hűtőmágneseket forgalmazunk. A vizuális tartalom mellett igyekszünk hangsúlyt fektetni a képekhez kapcsolódó háttérinformációkra is, ezért a weboldalon minden termékünk mellé ismertető szöveget mellékeltünk.

Természetesen nyitottak vagyunk az Önök által rendelkezésünkre bocsátott egyedi képek hűtőmágnes formájában való kivitelezésére is. Ilyen jellegű igény (családi emlék, esküvői köszönetajándék, stb.) esetén kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot és osszák meg elképzelésüket, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk.

Viszonteladók részére nagyobb tétel (50 db feletti rendelés) esetén lehetőség van kedvezményes árak megállapítására. Kérjük, hogy amennyiben Ön forgalmazni szeretné hűtőmágneseinket, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A webáruház kínálata folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszalátogatni!

magyar kézműves termék magyar kézműves termék

Mágnesműhely © 2024
www.magnesmuhely.hu